Nowa płyta TOTO
już w sprzedaży

28.02.2018, Kraków

Live At Montreux 1991 DVD
Live At Montreux 1991
© 2002-2018 Julia Stoff

zespół toto, lukather, kimball, toto, paich, porcaro, phillips, toto, muzyka, phillinganes, toto, lukather, kimball, porcaro, paich, toto, phillips, muzyka zespołu toto, phillinganes, toto koncert 2018, toto kraków , williams, castro

video / dvd > Live At Montreux 1991
Live At Montreux 1991

Live At Montreux 1991 (2016, Eagle Rock) - DVD

01 On The Run
02 Kingdom Of Desire
03 I’ll Be Over You
04 Africa
05 Jake To The Bone
06 Red House
07 Rosanna
08 I Want To Take You Higher

Steve Lukather, David Paich, Mike Porcaro, Jeff Porcaro

  ⇑ na górę