25.06.2019, Sopot

Nowa płyta TOTO
już w sprzedaży

Live At Montreux 1991 DVD
Live At Montreux 1991
© 2002-2018 Julia Stoff

zespół toto, lukather, kimball, toto, paich, porcaro, phillips, toto, muzyka, phillinganes, toto, lukather, kimball, porcaro, paich, toto, phillips, muzyka zespołu toto, phillinganes, toto koncert 2019, toto sopot, sopot opera leśna, toto koncert w polsce, williams, castro

video / dvd > live

Live (1992, SMV Enterprises) - video

01 Child's anthem
02 Africa
03 Georgy Porgy
04 I'll be over you
05 David Paich (solo)
06 I won't hold you back
07 Little wing
08 Without your love
09 English eyes
10 Rosanna
11 Afraid of love
12 Hold the line

Steve Lukather, David Paich, Jeff Porcaro, Mike Porcaro, J.M. Byron

  ⇑ na górę