25.06.2019, Sopot

Nowa płyta TOTO
już w sprzedaży

Live At Montreux 1991 DVD
Live At Montreux 1991
© 2002-2018 Julia Stoff

zespół toto, lukather, kimball, toto, paich, porcaro, phillips, toto, muzyka, phillinganes, toto, lukather, kimball, porcaro, paich, toto, phillips, muzyka zespołu toto, phillinganes, toto koncert 2019, toto sopot, sopot opera leśna, toto koncert w polsce, williams, castro

skład > mike porcaro
Mike Porcaro
Mike Porcaro
(ur. 29.05.1955r. Hartford - CT - USA, zm. 15.03.2015r. Los Angeles)

Albumy: TOTO IV (gościnnie), Dune, Isolation, Fahrenheit, The Seventh One, Past To Present, Kingdom Of Desire, Absolutely Live, Tambu, TOTO XX, Mindfields, Livefields, Through The Looking Glass, 25th Anniversary Live in Amsterdam, Falling In Between

Projekty solo: Young At Heart (1997)


Sprzęt - equipment

  ⇑ na górę