25.06.2019, Sopot

Nowa płyta TOTO
już w sprzedaży

Live At Montreux 1991 DVD
Live At Montreux 1991
© 2002-2018 Julia Stoff

zespół toto, lukather, kimball, toto, paich, porcaro, phillips, toto, muzyka, phillinganes, toto, lukather, kimball, porcaro, paich, toto, phillips, muzyka zespołu toto, phillinganes, toto koncert 2019, toto sopot, sopot opera leśna, toto koncert w polsce, williams, castro

skład > steve lukather
Steve Lukather
Steve Lukather
(ur. 21.10.1957r. Los Angeles - CA - USA)
gitara, wokal

Albumy: TOTO, Hydra, Turn Back, TOTO IV, Dune, Isolation, Fahrenheit, The Seventh One, Past To Present, Kingdom Of Desire, Absolutely Live, Tambu, TOTO XX, Mindfields, Livefields, Through The Looking Glass, 25th Anniversary Live in Amsterdam, Falling In Between, Falling In Between Live, TOTO XIV

Projekty solo: Lukather (1989), Candyman (1994), Luke (1997), No Substitutions (2001), Doves of Fire live (2001) [Doves of Fire], Santamental (2003), El Grupo live (2005) [El Grupo], Ever changing times (2008), All's well that ends well (2010), Transition (2013)


Sprzęt - equipment

  ⇑ na górę